DEN SIDSTE NADVER

- nu med kok

En smags-koncert for alle sanser med musik, forvandlingsbilleder og mad i særklasse

Til uropførelsen i Folkekirkens Hus/Aalborg opføres PÅSKEEVANGELIET medens en showkok live-kreerer 13 “discipel-indspirerede” tapas. Rent konkret sætter vi to videokameraer direkte på kokkens skærebræt. Videokameraerne sender direkte transmission op på 2 lærreder.

I alt giver det 3 lærreder. Det midterste er nemlig det, der viser billedkunstner Karen Ts forvandlingsbilleder i PÅSKEEVANGELIET. Tapas får publikum serveret undervejs i forestillingen.

Således er vi lige nu i utraditionelt samarbejde med dygtige kokke, der ved at skabe 13 ikoniske tapas: 1 for hver discipel, 1 for Jesus.

Rester fra kokkens bord bliver genbrugt i et sidste værk, hvor Karen T bygger et Kristus-motiv op i renæssance-maleren Arcimboldos stil. Musikken spiller som altid legende ind i motivet. Understøtter og tilføjer.

DEN SIDSTE NADVER med kok, vil efter premieren være parat til at turnere i de danske kirker og sognehuse.

DEN SIDSTE NADVER med kok, kan give det årlige påskemåltid i kirken en udvidet dimension af fællesskab og sammenhæng.

Kokken kan være vores faste nadver-partner, men hvis kirkens lokale stjernekok er frisk på en opgave, så vil vi allerhelst samarbejde med ham eller hende. Altså den eller de personer, der i flokken af ansatte og frivillige, kreerer det ene velsmagende måltid efter det andet i netop jeres kirke.

Det er et fascinerende syn, når kendte, arbejdsvante hænder snitter, blander, hakker og anretter.

De praktiske forudsætninger for arrangementet taler vi igennem i god tid, og ensemblet ankommer på spilledagen i VIRKELIG god tid!

Uropførelsen er i Folkekirkens Hus i Aalborg op til påsken 2020.

Honorar: 10.000kr + transport + løn til kok/råvarer.

Renæssance-maleren Arcimboldos fantastiske værker.

Renæssance-maleren Arcimboldos fantastiske værker.