ExpandingCanvas har skabt et triptycon til de danske kirker:

 

KONCERT eller MUSIK/BILLED-GUDSTJENESTE

Koncerten: Er skabt over triaden TRO HÅB KÆRLIGHED Den er forvandlingsbilleder og forvandlingsmusik. Koncerten i sin helhed hedder TRIPTYCON.

Musik/billed-gudstjeneste: ExpandingCanvas spiller to af satserne – præsten bruger den tredjes titel som udgangspunkt for prædiken og salmevalg. Gudstjenesten kræver medvirken af organist eller evt. samarbejde med Kai Stensgaard og Tine K. Skau som dagens kirkemusikere. Rent teknisk maler Karen K på en glasplade i en specialfremstillet lyskasse. Billedarbejdet sendes fra video via projektor til et kæmpelærred. Publikum følger hele processen – hvert et penselstrøg. Tine K. Skau samarbejder med Karen K i et duo-sammenspil mellem farver og musik. Kompositionerne er originale og arbejdes både op i loop og med improvisationer, når det kræves ifht teknikken på lærredet. Kai Stensgaard står for de smukke mellemspil og er teknisk ansvarlig.

TRIPTYCONkoncert: honorar 9.000 kr + transport.

Tro, Håb & Kærlighed MUSIKGUDSTJENESTE: honorar efter aftale – afhængigt af opgavens omfang. https://youtu.be/sh30fgatRAc

Kontakt Tine K. Skau mail@tinekskau.dk 41461795

Karen T artkarent@gmail.com 40454672

Kai Stensgaard ks@marimba.dk 21229193